Een verstandige investering

De woningen in Suysenbosch zijn Energieneutraal en gasloos. Uiteraard heeft dit een effect op uw energierekening. Ook heeft u geen zorgen over toekomstige investeringen...

Lees meer icoon Lees meer

Wat zit er in mijn huis

U hebt een volledig afgewerkte mooie badkamer. Omdat een keuken heel persoonlijk is hebben we ervoor gekozen de prijs van de woning niet verder te verhogen en op die manier een door ons uitgekozen keuken...

Lees meer icoon Lees meer

Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Suysenbosch...

Lees meer icoon Lees meer
De gegevens die u hieronder invoert worden niet opgeslagen. U wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator.

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit

Lagere woonlasten

Buitensporig stijgende energierekeningen? Extra belastingen op gas? U hebt daar geen of in...

Lees meer icoonLees meer

Hypo-Weetjes

Lees meer icoonStarters
 • Huis kopen zonder eigen geld? Nieuwbouw!
 • Een hypotheek is een spaarrekening
Lees meer

Lees meer icoonDoorstromers
 • Je hebt een huis te verkopen? Mooi!
 • Dubbele maandlasten? Dat hóeft niet
Lees meer

Lees meer icoonEen huis kopen op latere leeftijd
 • De hamvraag: huren of kopen?
 • Een aflossingsvrije hypotheek mag nog altijd
Lees meer

De Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Suysenbosch kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Wonen a la Carte. De woningen in Suysenbosch worden Energieneutraal (u heedt dus een lagere energierekening) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.15%

Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1.55%


Waarom naar NEXTHome voor uw hypotheek?

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring

NEXTHome is de hypotheekpartner van Wonen a la Carte. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de...

NEXTHome is de hypotheekpartner van Wonen a la Carte. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren u om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat u vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor uw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wilt u met een specialist aan tafel.

Lees minder
Lees meer

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in Suysenbosch worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten...

De woningen in Suysenbosch worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in Suysenbosch hebt. Een greep uit deze voordelen:

 • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
 • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
 • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
 • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt
 • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
 • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
 • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-
Lees minder
Lees meer

Bepaal zélf uw ideale maandlast

Bij NEXTHome bent u meer dan een hypotheekklant. U bent onze koper. Wij ...

Bij NEXTHome bent u meer dan een hypotheekklant. U bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

Onze Hypotheekspecialisten nemen uitgebreid de tijd om u uit te leggen op welke manieren u na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jíj, hoe wil jíj leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden binnen NEXTHome.

Lees minder
Lees meer

Best-Buy hypotheek, onafhankelijk

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht...

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u ook profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Argenta, BLG, NIBC, Vista Hypotheken, Aegon en Nationale Nederlanden.

Lees minder
Lees meer

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek...

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek - veelal 30 jaar dus – kunt u terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent u hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. U bent onze koper, u mag op service rékenen.

Lees minder
Lees meer

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw...

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke extra’s en upgrades zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Lees minder
Lees meer

Meer weten?

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Aletta. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor De Suysenbosch. U kunt Daniëlle, Miriam of Aletta uiteraard ook mailen: D.Schuller@Nexthome.eu, M.Dallo@Nexthome.eu of A.Giethoorn@Nexthome.eu

Profielfoto Daniëlle

Hypotheekspecialist

Daniëlle Schuller

Envelop icoon Mail mij

Profielfoto Miriam

Hypotheekspecialist

Miriam Dallo

Envelop icoon Mail mij

Profielfoto Aletta

Hypotheekspecialist

Aletta Giethoorn

Envelop icoon Mail mij

Een veilige calculator

Vind u dat nou ook zo irritant? U zoekt op het internet naar een jurkje, schoenen of een auto. De eerstkomende 6 maanden, wat u ook doet met uw laptop, Ipad of mobiel, u wordt overspoeld met jurkjes, schoenen en auto’s. Dat heet targetten. Jouw gegevens worden opgeslagen en u wordt op de korrel genomen. Wij vinden dat bijzonder irritant en doen het jou dus niet aan. Onze calculators voor maandlasten en leencapaciteit slaan niets op. Wij hebben dus niet eens de mogelijkheid om jou te targetten. Verken, vergelijk en bereken dus rustig en veilig.

Bruto maandlast

In de berekening worden 10-jaars rentes gebruikt bij een 30-jarige looptijd van een hypotheek. In de berekening zit ook de aflossing die u móet doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Uiteraard is de maandlast indicatief en kunt u er geen rechten aan ontlenen. Als u een kortere rentevaste periode kiest (dit soort keuzes overlegt u uiteraard met uw Hypotheekspecialist) worden uw maandlasten lager, maar neemt uw risico toe. U kunt ervoor kiezen méér af te lossen, sneller af te lossen, noem maar op. Al deze hypotheekkeuzes beïnvloeden uw hypotheek, uw maandlast en uw eindresultaat.

Het uitgangspunt van de berekening is dus niet de allerlaagste maandlast, die krijgt u veelal door de hypotheekrente niet of slechts voor 1 jaar vast te zetten. Wij tonen u de bruto-maandlast. Of u rente-aftrek hebt en hoe hoog die aftrek dan is, bespreekt u met uw Hypotheekspecialist. De rente-aftrek komt voort uit jouw persoonlijke financiële situatie en die is voor iedereen anders.

Wat kan ik lenen?

Jouw maximale leencapaciteit hangt af van een groot aantal factoren. In onze calculator hebben wij een paar van die factoren ‘vastgezet’. De uitslag die u krijgt geeft een zeer goede indicatie, maar het is en blijft een indicatie. U kunt er dus geen rechten aan ontlenen. Een hogere of lagere hypotheekrente zal bijvoorbeeld iets doen met uw leencapaciteit. Heeft u leningen, een private lease, of een studieschuld? Dan zult u minder kunnen lenen. Uw uiteindelijke en definitieve maximale leencapaciteit bepaalt u samen met uw Hypotheekspecialist.

V.O.N. Prijs

Vul hier de vrij-op-naam-prijs in van de woning(en) die u op het oog hebt. Weet u nu al dat u allerlei extra’s en upgrades in uw huis wilt en heeft u hiervoor een bedrag van bijvoorbeeld € 30.000,- in gedachte? Verhoog dan de vrij-op-naam prijs van de woning met dit bedrag en u krijgt een maandlastenindicatie inclusief die extra’s en upgrades

Eigen inbreng

De inbreng van spaargeld en/of uw overwaarde (het één, het ander of een combinatie van die twee) zorgt ervoor dat uw hypotheek lager wordt. De hoogte van uw hypotheek en de waarde van uw woning hebben een relatie met elkaar. Hoe lager uw hypotheek ten opzichte van uw woning, hoe lager uw rente. Uiteraard betekent een lagere hypotheek sowieso al een lagere maandlast. Gebruik in de calculator dus het spaargeld dat u in zou kunnen zetten bij de aankoop van uw nieuwe woning. Uiteraard is € 0,- ook mogelijk als invoer. Een nieuwbouwwoning kunt u namelijk kopen zonder inbreng eigen geld.

En uw overwaarde? Als u een huis te verkopen hebt, weet u vaak wel waarvoor de huizen bij jou in de straat verkocht worden. Kijk dan naar de hoogte van uw hypotheek. Het verschil daartussen - als dat positief is uiteraard – heet overwaarde. Heeft u een hypotheek met een spaarelement, zoals een Bankspaar- Spaar- of Beleggingshypotheek? Tel dan ook nog de waarde van uw ‘spaarpot’ binnen uw hypotheek op bij uw overwaarde. Wilt u naast uw overwaarde ook nog spaargeld inbrengen? Dan telt u ook dat er nog bij op in de calculator.