Lagere woonlasten

Buitensporig stijgende energierekeningen? Extra belastingen op gas? Jij hebt daar geen of in ieder geval veel minder last van in dit Energiezuinige huis. Het huis is uitgevoerd met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen en daardoor zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus in de toekomst meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

De prijs van een nieuwbouwwoning

Voor veel mensen is de prijsstelling van een nieuwbouwwoning soms moeilijk uitlegbaar. Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een stevig hogere aanschafprijs hebben. Dat lijkt op het eerste gezicht vervelend en vooral onlogisch. Dat onlogische gaat er echter snel vanaf zodra je je begint te realiseren waarmee een nieuwbouwwoning allemaal is uitgerust en wat voor voordelen je daarmee hebt.

De Susanna

De Susanna appartementen zijn uitgerust met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen. Denk hierbij aan warmtepompen, WTW ventilatie en douchegoten, een dak vol PV-panelen en HR++ glas. Onze Sales-afdeling kan je alles vertellen over de ins en outs van deze systemen.