Een verstandige investering

Deze woning is Energieneutraal en gasloos. Uiteraard heeft dit een effect op je energierekening. Ook heb je geen zorgen over toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen Wij bouwen je huis uiteraard op basis van de nieuwste...

Lees meer icoon Lees meer

Wat zit er in mijn huis

Je hebt een volledig afgewerkte luxe badkamer en een mooie keuken, die je naar hartenlust kunt uitbreiden. De woning is dus compleet. Iets op de vloer, iets tegen de muur en je kunt wónen...

Lees meer icoon Lees meer

Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Buitenplaats Syon...

Lees meer icoon Lees meer
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator.

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit

Lagere woonlasten

Buitensporig stijgende energierekeningen? Extra belastingen op gas? Jij hebt daar geen of in ieder...

Lees meer icoonLees meer

Hypo-Weetjes

Lees meer icoonStarters
 • Huis kopen zonder eigen geld? Nieuwbouw!
 • Een hypotheek is een spaarrekening
Lees meer

Lees meer icoonDoorstromers
 • Je hebt een huis te verkopen? Mooi!
 • Dubbele maandlasten? Dat hóeft niet
Lees meer

Lees meer icoonEen huis kopen op latere leeftijd
 • De hamvraag: huren of kopen?
 • Een aflossingsvrije hypotheek mag nog altijd
Lees meer

De Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Buitenplaats Syon kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Buitenplaats Syon worden Energieneutraal (je hebt dus een lagere energierekening) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,15%


Waarom naar NEXTHome voor je hypotheek?

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de...

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Lees minder
Lees meer

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in Buitenplaats Syon worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten...

De woningen in Buitenplaats Syon worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Buitenplaats Syon hebt. Een greep uit deze voordelen:

 • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
 • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
 • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
 • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
 • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
 • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
 • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-
Lees minder
Lees meer

Bepaal zélf je ideale maandlast

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij...

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

Onze Hypotheekspecialisten nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jíj, hoe wil jíj leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met jouw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden binnen NEXTHome.

Lees minder
Lees meer

Best-Buy hypotheek, onafhankelijk

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht...

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je ook profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Argenta, BLG, NIBC, Vista Hypotheken, Aegon en Nationale Nederlanden.

Lees minder
Lees meer

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek...

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek - veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Jij bent onze koper, je mag op service rékenen.

Lees minder
Lees meer

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je...

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Lees minder
Lees meer

Meer weten?

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Buitenplaats Syon. Je kunt Daniëlle, Miriam of Marco uiteraard ook mailen: d.schuller@nexthome.nl, m.dallo@nexthome.nl of m.bijl@nexthome.nl

Profielfoto Daniëlle

Hypotheekspecialist

Daniëlle Schuller

Envelop icoon Mail mij

Profielfoto Miriam

Hypotheekspecialist

Miriam Dallo

Envelop icoon Mail mij

Profielfoto Marco

Hypotheekspecialist

Marco Bijl

Envelop icoon Mail mij

Een veilige calculator

Vind jij dat nou ook zo irritant? Je zoekt op het internet naar een jurkje, schoenen of een auto. De eerstkomende 6 maanden, wat je ook doet met je laptop, Ipad of mobiel, je wordt overspoeld met jurkjes, schoenen en auto’s. Dat heet targetten. Jouw gegevens worden opgeslagen en je wordt op de korrel genomen. Wij vinden dat bijzonder irritant en doen het jou dus niet aan. Onze calculators voor maandlasten en leencapaciteit slaan niets op. Wij hebben dus niet eens de mogelijkheid om jou te targetten. Verken, vergelijk en bereken dus rustig en veilig.

Bruto maandlast

In de berekening worden 10-jaars rentes gebruikt bij een 30-jarige looptijd van een hypotheek. In de berekening zit ook de aflossing die jij móet doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Uiteraard is de maandlast indicatief en kun je er geen rechten aan ontlenen. Als je een kortere rentevaste periode kiest (dit soort keuzes overleg je uiteraard met je Hypotheekspecialist) worden je maandlasten lager, maar neemt je risico toe. Je kunt ervoor kiezen méér af te lossen, sneller af te lossen, noem maar op. Al deze hypotheekkeuzes beïnvloeden je hypotheek, je maandlast en je eindresultaat.

Het uitgangspunt van de berekening is dus niet de allerlaagste maandlast, die krijg je veelal door de hypotheekrente niet of slechts voor 1 jaar vast te zetten. Wij tonen je de bruto-maandlast. Of je rente-aftrek hebt en hoe hoog die aftrek dan is, bespreek je met je Hypotheekspecialist. De rente-aftrek komt voort uit jouw persoonlijke financiële situatie en die is voor iedereen anders.

Wat kan ik lenen?

Jouw maximale leencapaciteit hangt af van een groot aantal factoren. In onze calculator hebben wij een paar van die factoren ‘vastgezet’. De uitslag die je krijgt geeft een zeer goede indicatie, maar het is en blijft een indicatie. Je kunt er dus geen rechten aan ontlenen. Een hogere of lagere hypotheekrente zal bijvoorbeeld iets doen met je leencapaciteit. Heb je leningen, een private lease, of een studieschuld? Dan zul je minder kunnen lenen. Je uiteindelijke en definitieve maximale leencapaciteit bepaal je samen met je Hypotheekspecialist.

V.O.N. Prijs

Vul hier de vrij-op-naam-prijs in van de woning(en) die je op het oog hebt. Weet je nu al dat je allerlei extra’s en upgrades in je huis wilt en heb je hiervoor en bedrag van bijvoorbeeld € 30.000,- in gedachte? Verhoog dan de vrij-op-naam prijs van de woning met dit bedrag en je krijgt een maandlastenindicatie inclusief die extra’s en upgrades

Eigen inbreng

De inbreng van spaargeld en/of je overwaarde (het één, het ander of een combinatie van die twee) zorgt ervoor dat je hypotheek lager wordt. De hoogte van je hypotheek en de waarde van je woning hebben een relatie met elkaar. Hoe lager je hypotheek ten opzichte van je woning, hoe lager je rente. Uiteraard betekent een lagere hypotheek sowieso al een lagere maandlast. Gebruik in de calculator dus het spaargeld dat jij in zou kunnen zetten bij de aankoop van je nieuwe woning. Uiteraard is € 0,- ook mogelijk als invoer. Een nieuwbouwwoning kun je namelijk kopen zonder inbreng eigen geld.

En je overwaarde? Als je een huis te verkopen hebt, weet je vaak wel waarvoor de huizen bij jou in de straat verkocht worden. Kijk dan naar de hoogte van je hypotheek. Het verschil daartussen - als dat positief is uiteraard – heet overwaarde. Heb jij een hypotheek met een spaarelement, zoals een Bankspaar- Spaar- of Beleggingshypotheek? Tel dan ook nog de waarde van je ‘spaarpot’ binnen je hypotheek op bij je overwaarde. Wil je naast je overwaarde ook nog spaargeld inbrengen? Dan tel je ook dat er nog bij op in de calculator.